Hirdetés

Pánikol a Helldivers 2 fejlesztőcsapata, a vártnál jóval többen próbálnak játszani

|

Ahogy az online játékok általában, úgy a Sony által kiadott Helldivers 2 sem indul problémamentesen.

Hirdetés

"Krízismódba" kapcsolt a Helldivers 2-t készítő Arrowhead Game Studios, ugyanis miután a mai megjelenést követően volt olyan pillanat, hogy PC-n egy időben 64 ezren terhelték a szervereket, csatlakozási problémák léptek fel. Jelenleg a játék nem játszható, de még így is 38 ezren vannak, akik reménykedve futtatják - és azt nem is tudni, hogy PlayStation 5-ön mennyien próbálkoznak.

A Sony által PC-re és PlayStation 5-re egyaránt kiadott kooperatív shooter első óráiban hamar kiderült, hogy gondok vannak a szerverekkel, a matchmakinggel, előfordulnak összeomlások, és van, hogy a játékosok menükben ragadnak.

A fejlesztők Discordon reagáltak. Johan Pilestedt ügyvezető elmondta, azért nem kommunikáltak eleinte, mert minden erejükkel azon dolgoznak, hogy játszhatóvá tegyék a játékot.

Hirdetés

"Látjuk a matchmakinggel kapcsolatos problémákat, ahogy azt is, hogy sajnos páran a bejelentkező képernyőn ragadnak, vagy összeomlást tapasztalnak. Csak szerettem volna szólni, hogy olyan keményen dolgozunk a problémák megoldásán, ahogy csak tudunk, a rengeteg játékos miatt olyan problémák bukkantak fel a rendszerben, amik sok-, sok-, sokórányi tesztelés során sem kerültek elő."

Hozzátette, próbálnak az ő oldalukon megoldást találni, de úgy látják, patchre lesz szükség. Nagyon sajnálják, köszönik a türelmet, és azt javasolják, mindenki próbáljon a matchmaking helyett barátokkal együtt játszani, mert az működik - vagy legalábbis addig működött, míg karbantartás címén le nem kapcsolták a szervereket teljesen. bármikor visszatérhetnek, érdemes próbálkozni, vagy még inkább várni egy kicsit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)