Hirdetés

Pár napig megint ingyenes lesz a Fallout 76

|

A Bethesda sok savat kapott akció-szerepjátéka, a Fallout 76 átmenetileg újra szélesre tárja kapuit.

Hirdetés

Bár az Xbox Game Pass szolgáltatás előfizetőinek jelenleg sem kell megvásárolniuk a Fallout 76-ot azonban másoknak igen - már ha szeretnék kipróbálni a Bethesda sokat vitatott játékának új küldetéseit vagy éppen a saját atombunkert.

A kiadó mindent megtesz érte, hogy visszacsalogassa a korábbi játékosokat és újakat vonzzon be, amit a legegyszerűbben az ingyenes időszakokkal tehet meg (a Steamen és a Bethesda launcheren keresztül). 

Hirdetés

A Bethesda bejelentése alapján a Fallout 76 mától kezdve október 26-ig játszható anélkül, hogy a pénztárcánkba kelljen nyúlnunk, az ajánlat a PC-s játékosok számára él. Természetesen a free-to-play napok alatt elért eredményeinket és az Atomic Shopban megvásárolt cuccokat továbbvihetjük a teljes játékba, ha megvásároljuk azt. 

A játékélmény megdobására a Bethesda három játékbeli eseményt is betervezett október 22. és 26. között: ezek dupla S.C.O.R.E.-t és XP-t kínálnak, valamint 25% kedvezmény jár a Purveyor nevű kereskedő Legendary fegyvereihez és páncéljaihoz (a Rusty Picknél találjátok Ash Heapben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)