Hirdetés

Para dolgot fedezett fel egy játékos a Cyberpunk 2077 2.0-s frissítése után

|

Valószínűleg nem újításként akarta ezt beépíteni a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-be.

Hirdetés

Tombol a Cyberpunk-láz, ismét a Steam eladási listájának élén áll, és a várva várt Phantom Liberty DLC megjelenéséig is már csak egyet kell aludni. A 2.0-s frissítés sok mindent átalakított és jobbá tett, így a játék a tragikus megjelenéskori állapota a legtöbbek fejében már csak egy rossz emlékként él.

A CD Projekt RED fejlesztői tisztességesen helyrerázták a kalandot, így most aztán tényleg érdemes belevágni. Mint azt már említettük, a 2.0-s update rengeteg dolgot átalakított, nem mellesleg még az idén januárban elhunyt Ken Blockról is megemlékeztek a fejlesztők egy igen kreatív easter egg formájában.

Hirdetés

Számos olyan apróság is bekerült a frissítés révén, amit valószínűleg a legtöbben sosem vennének észre maguktól, azonban mint mindig, most is itt vannak azok az önjelölt hírhozó redditezők, akik igen meglepő felfedezésekről számolnak be a platformon. Most például az egyik felhasználó egy olyan bizarr és groteszk dologra hívta fel a figyelmet, amire egyáltalán nem számítottunk.

Bár nagyon könnyen lehet az is, hogy egy apróbb hibáról vagy bugról beszélhetünk, de a dolgok jelen állása szerint nagyon úgy néz ki, hogy a Cyberpunk 2077-ben a lefejezett áldozataink még a haláluk után is szemmel tartanak minket: konkrétan követik a mozgásunkat a szemükkel a test nélküli fejek, ami egész kellemetlen, de egy ilyen világban, ahol mindenki mesterséges kiegészítésekkel tömi magát, nem annyira idegen.

Decapitated heads continue to look at you. Never noticed this before.
byu/ringsmorelikewings incyberpunkgame

Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy valóban csak a 2.0-s frissítés óta áll fenn a "jelenség", de ha nem, sokak figyelmét elkerülhette korábban. A Phantom Liberty megjelenését követően egy ilyen apróbb hiba könnyen háttérbe szorulhat, minden bizonnyal a kiegészítőre és az azokkal kapcsolatos gondokra csoportosítják majd a figyelmüket a lengyelek - de akár hiba, akár nem, érdekességnek mindenképp megteszi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)