Hirdetés

Parabellum - gameplay ízelítő

|

Régen hallottunk bármit is a Parabellum néven készülgető online lövöldözős stuffról. Nem kell félni, a fejlesztés folyik.

Hirdetés

Csaknem két éve nem adtunk hírt erről a jóságosnak tűnő kis MMO-FPS-ről, pedig megérdemli a figyelmet. Az Unreal 3 engine által biztosított szép grafika mellé nagyszerű karakterfejlődést, tuningolható fegyvereket, teljesen testre szabható kinézetet, és dinamikus online kampányt ígér a fejlesztő Acony - mindezt havidíj nélkül. Elég ha egyszer megvásároljuk a gammát, és már indulhatunk is a netre rendet rakni a sok n00b közé. A sztori szerint 2018-ra minden ország hadseregét privatizálták már, és az exkatonák azóta sima cégalkalmazottként mészárolgatnak. Két fő frakció létezik, a CTF, melynek célja az totális anarchia megakadályozása, és a Syndicate, akik nem túl meglepő módon pont azt akarják elérni. A missziók közben hozott döntéseink befolyásolják majd a kampány történetét is, így aztán nem árt megfontolni kit és mikor lövünk halomra.Az éppen aktuális harci zónák több lehetséges ösvényt is tartogatnak számunkra, és a romos városi terepek nagyszerű alkalmat biztosítanak rajtaütések szervezésére. Megjelenésről egyelőre nincs pontos infó, de a zárt beta már folyik, akit érdekel haladjon regisztrálni menten. A többieknek itt egy kis videó addig is.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)