Hirdetés

Paradise Lost: First Contact - most te vagy a földönkívüli

|

Egy lelkes fejlesztőcsapat ötletes játékkal szeretné megértetni velünk, hogy az emberi faj ellenségének milyen nehéz is a sorsa.

Hirdetés

Nem újszerű elképzelés manapság, hogy egy-egy játék fejlesztői szívesen helyezik a játékost valamilyen nem konvencionális szerepkörbe egy adott helyzetben, gondoljunk csak a Recettear-féle item shop menedzselésre, vagy a mostanság bejelentett You Are Not The Hero című RPG-re.

Az Ashtree Works csapatának új játéka is hasonló gondolatmenetet követ, hiszen ebben a játékban nem a kutatóbázis vezetőjét, vagy a hadsereg hősét alakítjuk, hanem a Föld felé repülő aszteroidába Kinder-meglepetés szerűen elrejtőzött földönkívülit. A játék egy bázison folytatódik, ahol az emberek igyekeznek fényt deríteni arra, hogy micsoda is pontosan főhősünk, amíg egyik pillanatról a másikra el nem szabadul a pokol. Innentől kezdve megkezdődik a játék, amely egy amolyan keverék az akció és a lopakodás között, tele titkokkal és csapdákkal, megfűszerezve egy kis "metroidvania" szerű pályadizájnnal. Ha mindehhez még hozzávesszük a szerepjátékos elemeket, és az olyan képességeket mint a kamuflázs, a csalétek használata, vagy az elme kontroll, akkor máris egy igen gazdag és sokrétű játékról beszélünk.

A játék fejlesztői nem kérnek mást, mint hogy segítsünk nekik összegyűjteni a kitűzött 70.000 dolláros célt, aki pedig igazán segíteni szeretne, a Steam Greenlight-on is adhat egy voksot a játéknakNektek hogy tetszik a játék? Beszálltok a közösségi kalapozásba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)