Hirdetés

Paragon - a PS4-esek is bekapcsolódnak a tesztelésbe

|

Nem csak a PC-s játékosok, hanem a PlayStation 4 tulajok is bekapcsolódhatnak az Epic Games készülő MOBA játékának, a Paragon online tesztelésébe.

Hirdetés

Az Epic Games sokáig nagy titokban tartotta, hogy milyen játékot takar a Paragon név és csak a karakterek leleplezéséből találgathattunk a projekt műfajára is, de a decemberi PlayStation Experience eseményén végre leleplezték a MOBA-t, sőt azóta már az első online teszt is lefutott. Hamarosan jön a második kör is, azonban a PC-s játékosok mellett nemsokára a PlayStation 4-es gamerek is becsatlakozhatnak. 

A tesztelés következő fordulója január 16. és 17. között esedékes, naponta 7 órányi játékkal, amelyben a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a PS4-esek még nem vehetnek részt, viszont az Epic Games nemrég körbeküldött egy e-mailt, amelyben jelezte a sajtó felé, hogy nagyon rövid időn belül elindítják a Sony jelenlegi generációs konzolján is az online teszteket.

Pontos dátumot persze nem közölt az Epic, viszont megkérte a játékosokat, hogy ha még nem tették volna, akkor kapcsolják össze a PlayStation Network azonosítójukat az Epic Games fiókjukkal. 

Az Epic tervei szerint a Paragon valamikor tavasszal belép a "fizetett korai hozzáférés" szakaszába, majd nyáron elrajtolhat a nyílt béta is. Ha ti is szeretnétek kipróbálni, a hivatalos honlapon jelentkezhettek a bétára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)