Hirdetés

Pariah történések

|

Megjelent 2 újabb videó a Pariah című akciójátékhoz. Mindkettő a multis lehetőségeket mutatja be, az egyik a Riverbed nevű zászlórablás pályán, a másik a Mistgully nevű csapatos öldöklés pályán játszódik. Ez annyira nem is érdekes, inkább az, hogy állítólag már készül a folytatás. Ez elég nagyképűen hangozhatott James Schmalz szájából, aki a Digital Extremes producere, mert a mostani eladási adatok még nem igazán vetítik előre, hogy mennyire lesz sikeres a játék. Mármint az első rész. További infók egyelőre nincsenek, de olybá tűnik, hogy a PC-s verziót elfelejthetjük, nem tettek róla semmi említést, erőteljesen az új generációs konzolokra koncentrálnak. Hát, ha ezt komolyan gondolják, legyen. Elfelejtjük :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)