Hirdetés

Elkezdődött a Paris Games Week, kövessétek velünk a bejelentéseket!

|

Hétfő délután a Sony konferenciájával hivatalosan is kezdetét veszi a Paris Games Week, ahol számos meglepetést helyeztek kilátásba a kiadók.

Hirdetés

Túl vagyunk már az E3-on és a gamescomon, de ez nem jelenti azt, hogy erre az évre már minden puskaport ellőttek a kiadók. Van még hátra pár fontos rendezvény, ahol leeshet az állunk.

Hirdetés

Ezek közül az egyik legfontosabb a Paris Games Week, amire a Sony például készül néhány elég komoly meglepetéssel. A délután 4-kor induló live stream során 7! teljesen új játékot fognak bejelenteni, de ezeken kívül is lesz még 14 cím, amivel kapcsolatban elárulnak ezt-azt. Remélhetőleg megjelenési dátumokat is kapunk majd olyan játékokhoz, mint a Detroit: Become Human vagy a God of War.

Nézd meg PlayStation élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Természetesen nem csak ezeket, hanem minden egyéb fontos dolgot is azonnal megírunk majd, úgyhogy ha nem akartok lemaradni semmiről, frissítgessétek szorgosan a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)