Hirdetés

[PATCH] Battlefield 2

|

Az Electronic Arts kiadta a Battlefield 2 legújabb javítását, ami a tegnapi szerver nélkülözhetetlen része. A verziószám ugyanúgy 1.12 és lényegében a Special Forces és az alap változat közti kompatibilitást biztosítja. A potom 281 megabájtot innen lehet tölteni. Az EA mindeközben beismerte, hogy gondok vannak a Downloader szolgáltatásával, amellyel a Valve Steam rendszeréhez hasonlóan letölthetjük a kiadó egyes játékait, természetesen fizetségért. Többen is jelezték a vállalatnak, hogy a BF2CDKey.exe másolásvédelmi alkalmazás megbénítja a játékot és az el sem indul. A problémán jelenleg is dolgoznak, és addig is elnézést kérnek azon felhasználóktól, akiknél fellépett ez a hiba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)