Hirdetés

[PATCH] Háború a köbön

|

Dörrennek az ágyuk, ropognak a géppuskák, özönlenek a tankok, zuhannak a repülők és még sok minden más is történik egy csata folyamán. Ahhoz viszont, hogy mindez igazán élvezetes legye, ki kell irtani az idegesítő bogarakat, akiknek semmi keresnivalójuk sincs a csatatereken. Szerencsére itt a legújabb rovarirtó a Vietcong: Fist Alpha-hoz és a Battlefield 1942-höz is. Mind a kettő 1.6-os verziószámmal van ellátva. Előbbit innen tölthetitek le, viszont a BF-hez ismét többféle javítást kínálnak, lássuk miket is: 1.6 teljes patch (263 MB) 1.5 -> v1.6 (152 MB) 1.6 teljes patch szerverre (115 MB) 1.5 -> v1.6 szerverre (15 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)