Hirdetés

[PATCH] Megjavul az Overlord

|

Az Overlord egyedi, a gonosz oldalra csábító játékmenete hosszú idő után az első olyan próbálkozás, amit a Dungeon Keeper játékkal lehet egy lapon említeni.

Hirdetés

A Codemasters nem tétlenkedett az utóbbi években és valóban egy elég jó játékkal leptek meg minket, ám a számításokba két helyen is hiba csúszott, ami miatt sürgősen ki kellett adni egy javítást. A patch két nagy bugot írt ki a programból, amik közül az egyik csak az uninstall folyamatának baklövését teszi helyre, míg a másik a játék befejezéséhez elengedhetetlen, ugyanis ennek a hibának hála nem lehetett befejezni a játékot. A javítást a kiadó honlapjáról, vagy erről a linkről lehet letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)