Hirdetés

[PATCH] Monster Garage

|

Kozák Tamás az Invictus legfőbb atyja tájékoztatott arról, hogy megérkezett a legelső javításuk a Monster Garage című játékukhoz. Az 1.0.3-as verziószámot játékba csaló patch 3,5 Mbyteot foglal magában. Valószínűleg mindenki elkezd gondolkodni egész pontosan miről is van szó, hisz nem hallott a kicsikéről annyit, mint esetleg a Doom III-ról. A Discovery Channel műsorán láthat bárki aki oda kapcsol időnként műsort, melyben rendes utcai autókat átfabrikálnak olyan járgányokká, amiket még keresve is iszonyat nehéz találnunk. A Monster Garageban is ez a feladatunk, és valljuk be, igen kellemes kihívás ez! Jómagam csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy járjon utána és szerezze be, mert valószínűleg felejthetetlen órákat tölt majd el vele :) További részletekért, valamint magáért a patchért ide fáradjatok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)