Hirdetés

[PATCH] Nagyok

|

Szépen lassan szállingóznak a javítások a nagyobb játékokhoz is. Olyanokhoz, mint a napokban megjelent Knights of the Old Republic. Igaz, ehhez csak egy béta változat jelent meg, mely a Radeo 9600 tulajoknak kell, hogy láthassák a menüt. A következő kliens a Need for Speed: Underground, amihez már az 1.2.51733 javítás jött ki, az online játékosok nagy örömére. Aki lusta lenne a gamma menüjében a 'check for update' gombra klikkelni, az innen húzhatja le. A 3. és egyben utolsó páciensünk a Worms 3. Ehhez egy nagyobbacska (53,6 MB) "Service Patch" érkezett. Ez rengeteg mindent javít, és néhány új fícsört tesz a játékba. Itt meg is találjátok.

WORMS 3D SERVICE PACK 1
(Patch - 56,66MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)