Hirdetés

[PATCH] Test Drive Unlimited foltozás

|

Végre egy kis új fejlemény a TDU körül is, végre javítottak valamicskét a játékon.

Hirdetés

Pár napja kikerült a netre 2 darab, nem végleges Test Drive Unlimited patch. Az első patch az 1.64A a második az 1.66A verziószámot kapta. Az Atari arra kérte a játékosokat, hogy ne telepítsék a patcheket, mivel azok új hibák forrásai lehetnek, inkább várják meg a végleges javítást. Eleinte nem lehetett használni a patchelt TDU-t a szervereken. De tegnap frissítették a szervert és most már online módban is lehet használni a javított játékot. A patch tényleg sokat segített. Megoldotta a hang problémákat és az újra írt online kódnak köszönhetően tényleg gyorsabb és stabilabb lett a játék. Az nVidia kártyákon előforduló fagyások is megszűntek. Ugyanakkor a patch 2 új autóval egészítette ki a játékot: ami a Nissan Skyline R34 és az Audi RS4 lett. A játék végre kapott anticheat rendszert is. A végleges hivatalos javítás kiadásának időpontja továbbra is rejtély. Thx ATi0021!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)