Hirdetés

[PATCH] WoW szerver update

|

WoW rajongók figyelem! Megérkezett egy újabb frissítés a World of Warcraft teszt világhoz, szám szerint az 1.0.7-es, mely nélkülözhetetlen az ezen világban játszó játékosoknak. Fontos tudnivaló, hogy csak azon userek képesek csatlakozni eme világhoz, akiknek accountja augusztus 2-dika előtt került regisztrálásra a szerveren közülük is csak azok, akik augusztus 16-dikáig nem változtatták jelszavukat. A patchnek hála a világ egy újabb várbörtönnel gazdagodik (Zul'Gurub), egy új harctérrel (Arathi Basin) és még sok más érdekességgel mint például a Booty Bay-i horgászverseny. Aki érdekelt a témában az erre találja az 54 MB-os patchet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)