Hirdetés

Patchet kap az Xboxos Bioshock

|

Stabilitást növelő, az automatikus mentések kezelését javító, továbbá bizonyos hang- és AI-problémákat kiküszöbölő foltozásról van szó.

Hirdetés

A tapasz Xbox Live-on keresztül vándorol a játékgépekre. Ezzel egyidőben egy módszer is napvilágot látott, amivel a sok játék után fellépő, néhány másodpercenkénti megállások-újra elindulások tüntethetőek el. A jelenség eddig csak Xbox360-on futtatott BioShocknál jelentkezett, és minden bizonnyal a merevlemez átmeneti tárolóként használt részének betelése okozza. Ennek ürítésével meg is javul. Ehhez az alábbi képen "Left/Right Bumper" néven szereplő gombokat kell egyszerre nyomva tartani a játék töltődése alatt - egészen pontosan az elindítástól a 2K Games logó megjelenéséig.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)