Hirdetés

Path of Exile - sok újdonságot hoz a The Fall of Oriath kiegészítő

|

Brutális mennyiségű tartalommal érkezik a nyáron megjelenő csomag. Már egy trailert is kaptunk hozzá.

Hirdetés

A Path of Exile, az ingyenesen játszható ARPG-k egyik legjobbja hamarosan egy új kiegészítőt kap. A Path of Exile: The Fall of Oriath rengeteg új kalandot kínál majd új karakterfejlesztési lehetőségek mellett.

A Fall of Oriath egy teljesen új felvonást, az Act V-öt tartalmazza, de mellette a VI-VII-VIII-IX és X is befut majd. Ezek (az Act V-től eltérően) nem teljesen új helyszínekre visznek, leginkább csak az I-IV-ből jól ismert, alap helyszínek frissített, átdolgozott változatai.

Lesz új karakterfejlesztési lehetőség (Pantheon), új tárgyak, új képességek és még rengeteg be nem jelentett fejlesztés. A Grinding Gears szerint ez a legnagyobb kiegészítő, amit valaha csináltak a játékhoz. A megjelenés júniusban vagy júliusban lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)