Hirdetés

Pathfinder: Kingmaker - konzolokra is jön, a fejlesztők most a te véleményedre kíváncsiak!

|

A klasszikus RPG-k rajongóit és a Pathfinder játékosait kérdezik a fejlesztők a játékos szokásaikról és véleményükről.

Hirdetés

A Pathfinder: Kingmaker nem volt tökéletes, de sokak számára visszahozott egy olyan RPG élményt, amit régóta hiányoltak. Miközben a rajongók a fejlesztők következő lépésére várnak, a csapat kitett egy kérdőívet, amiben a játékosok véleményei és szokásai után érdeklődik.

Hirdetés

Ha szereted az RPG-ket, vagy hobbiból kérdőíveket szeretsz töltögetni, akkor látogasd meg a fenti linket és meséld el a fejlesztőknek, hogy mi a véleményed a játékukról, milyen konzolok előtt töltöd a legtöbb idődet, stb. Mint minden ilyen felmérés, ez is név nélküli, és nem tart kifejezetten sokáig. Ha szeretnétek jobb RPG-ket látni a jövőben az Owlcat Gamestől és a Deep Silvertől, akkor érdemes lehet nekiugrani.

Amellett sem mehetünk el azonban szó nélkül, hogy mintegy mellékesen, a kérdőívet felvezető szövegben ott figyel egy mondat, amely szerint a fejlesztők jelenleg a konzolos verzió összekalapálásával vannak elfoglalva. A jövőben tehát a PC-s pajtások mellett a konzolos játékosok is belekóstolhatnak majd ebbe a remek RPG-be.

Ti kipróbáltátok már vagy tervezitek kipróbálni a Pathfinder: Kingmakert? Netán pont a konzolos kiadásra vártatok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)