Hirdetés

Megjött az első adag kép a Pathfinder: Kingmaker folytatásából

|

Hamarosan indul a játék Kickstarter-kampánya, és a fejlesztők most egy csokornyi screenshottal szeretnék meghozni a kedvünket hozzá.

Hirdetés

Nem volt egy világmegváltó alkotás a tavaly debütált Pathfinder: Kingmaker, de azért voltak olyan elemei, amelyeknek köszönhetően jó néhány órát belepakolhattak a szerepjátékok szerelmesei. Többek között ezért is jó hír, hogy már készül a folytatása, amibe most bele is kukkanthatunk.

Hirdetés

Még tavaly év végén lett bejelentve a Pathfinder: Wrath of the Righteous, amiről akkor megtudhattuk, hogy a visszatérő kasztok mellett fogunk kapni újakat, és ismét besegít a munkálatokba a legendás Chris Avellone. Túl sok részletet ezúttal sem osztott meg velünk az Owlcat, viszont hozott nekünk kilenc darab screenshotot, így legalább megnézhetjük, jelenleg hogy fest a Kingmaker folytatása. Íme:

Ahogy az előző rész fejlesztésénél, úgy most is a közösség segítségét kérik a srácok, így február 4-én útjára indítanak egy új Kickstarter-kampányt, hogy finanszírozni tudják a Wrath of the Righteoust.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)