Hirdetés

PayPal konvertibilis lett Magyarország

|

A PayPal minden csinnadratta nélkül, egy még augusztus 10-én közzétett szabálymódosítási értesítőben közölte, hogy szeptember 14-étől a magyar ügyfelek is fogadhatnak összegeket PayPal számlájukra. Az 1998-ban alapított PayPal nagyon rövid idő alatt világelső lett az online fizetési megoldások piacán: ma már több mint 71 millió regisztrált számlát kezel. A titkuk egyszerűen csak az, hogy utolérhetetlenül alacsony költséggel oldják meg a viszonylag kicsi, 1 és 1000 euró közötti összegek továbbítását magánszemélyek és vállalkozások között. A bankszámla-, illetve a hitelkártya-tulajdonosnak mindössze annyi a dolga, hogy regisztrálja magát, és adatai ellenőrzése után már használhatja is a biztonságos, alacsony költségű rendszert. A magánszámlával bíró felhasználók jó eséllyel ezt ingyen tehetik mindaddig, amíg csak vásárolni akarnak. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)