Hirdetés

A PC Building Simulatorban épített gépeidet hamarosan tesztelheted is

|

Egy nagyon hasznos új funkcióval fog bővülni a PC Building Simulator, ami egészen eddig csak egy mókás játék volt, amiben megépíthetted az álomgépedet.

Hirdetés

A Futuremark támogatásának köszönhetően a leginkább álmodozóknak kedvező PC Building Simulator hamarosan egy nagyon hasznos új funkcióval bővül. A 3DMark és VRMark eszközöket fejlesztő csapatnak hála, hamarosan tesztelni is lehet majd a virtuális térben összerakott vasat.

Hirdetés

A játék a felhasznált hardverekhez társított értékek alapján fog adni egy körülbelüli 3DMark értéket, így akár a virtuális környezetben le is tesztelhetsz egy konfigurációt, mielőtt elszaladnál a boltba, hogy a valóságban rakd azt össze. Ez nagy segítség lesz azoknak, akik folyamatosan frissítgetik a gépüket, vagy új PC-t akarnak venni.

Ezzel a fura kis szimulátor egy új szintre emelkedhet és valóban hasznos eszközzé válhat a PC Master Race számára. A PC Building Simulator januárban fog megjelenni annak minden extra funkciójával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)