Hirdetés

PC-re is jön a Crazy Taxira hajazó Taxi Chaos

|

A Team6 Game Studios játéka még ebben a hónapban megjelenik a platformra.

Hirdetés

Nincsenek igazán elkényeztetve a Crazy Taxi rajongói. Legutoljára 2017-ben bővült a franchise és akkor is csak egy mobiljátékot kaptak a Crazy Taxi Tycoon képében, amit ráadásul tavaly le is lőttek a fejlesztőcsapat eladása miatt. Pár hónapja ugyan felbukkant egy pletyka, miszerint a Sega több klasszikus játékát is rebootolhatja, beleértve a Crazy Taxit is, de hivatalos bejelentés azóta sem történt. Nem kapkodják el a széria bővítését, de nem csak ők szeretik a virtuális taxizást.

Hirdetés

A Lion Castle és a Team6 Game Studios bejelentették, hogy jön a Taxi Chaos című árkád játékuk, amelyben egy tapasztalt sofőrt, Vinny-t vagy éppen az önjelölt influenszert, Cleót irányítva kocsikázhatunk a városban őrült kuncsaftokat furikázva. A Taxi Chaos eredetileg konzolexkluzívként (Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch) jelent meg idén februárban, de most portolták PC-re is, hogy még többen üthessék el az időt a következő Crazy Taxi befarolásáig. 

A Taxi Chaos október 19-én jelenik meg PC-re (Steamen). Ti rá fogtok startolni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)