Hirdetés

PC-re is jön a Call of Duty 4

|

A Call of Duty 4: Modern Warfare az első videó alapján nagyon hangulatos játéknak tűnik, ami az előző Call of Duty részek játékmenetét hozhatja vissza a monitorunkra.

Hirdetés

Igen, fentebb monitort említettem, mivel a Game Informer magazin aktuális számából kiderült, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolok mellett PC-re is megérkezik majd a Call of Duty 4: Modern Warfare. Az Infinity Ward műhelyében készülő játékot az Activision adja majd ki, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor. A történet is kezd körvonalazódni: egy renegát orosz hadúr egy kelet európai országot puccsal foglal el, ám ez csak egy gonosz terv első része volt, aminek a hátterében Oroszország befolyásának növelése áll, amit természetesen szintén ez a hadúr irányítana a jövőben. Ezt természetesen nem hagyhatják annyiban a nagyhatalmak, így az amerikai haderő, valamint az angol SAS katonáit küldik harcba, hogy megakadályozzák ezt a tervet. A multiplayer nem tartogat majd sok újítást, ám a Battlefield sorozat mintájára extra fegyverek és más eszközök is elérhetőek lesznek benne, amit teljesítményünkért osztanak majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)