Hirdetés

PC-re tartanak a Stacking matrjoska babái

|

A 2011-es esztendő egyik legkiválóbb letölthető címe PC-re is megjelenik.

Hirdetés

Tim Schafer és Lee Petty, a Double Fine két prominens alakja az X-Play Best of 2011 díjkiosztó gáláját választotta arra, hogy bejelentse, a rendezvényen '2011 legjobb letölthető játéka' címet elhódító Stacking rövidesen PC-re is megjelenik.



A szóban forgó alkotás nem véletlenül nyerte el a megtisztelő címet, ugyanis nem csupán kivitelezését tekintve volt szívmelengetően bájos, hanem valóban egyedi ötletek tették szórakoztatóvá. A játékos egy aprócska matrjoska babát alakít, aki szegénységben élő családján szeretne segíteni. Ebben az a képessége lesz a segítségére, hogy bele tud bújni a nála egy számmal nagyobb babák akármelyikébe, úgy pedig egy még nagyobba, és így tovább. A megszállt babák egyedi képességeit, valamint a matrjoska babák társadalmán belül elfoglalt pozícióját felhasználva jut előre a pályákon és a történetben.
Megjelenési dátum még nincs, és a várható gépigény sem ismert egyelőre.

XBLA/PSN launch trailer




A PC-verzió stílusos bejelentése

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)