Hirdetés

Létezik olyan GPU-hűtő, ami nem kelti fel a szomszédokat?

|

A modern gamer PC-knek nagy kihívást jelenthet a hő elvezetésének kérdése, de úgy tűnik, létezik elegáns megoldás. Na meg főleg csendes.

Hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy a ház normál hűtése mellett nem árt külön gondot fordítanunk a CPU-nk megfelelő hűtésére, főleg ha extrém terhelésnek tesszük ki játék, vagy éppen túlhajtás miatt. Az utóbbi időben azonban egyértelművé vált, hogy az egyre komolyabbá váló grafikus kártyák esetében is érdemes külön hűtésben gondolkodni.

A mai csúcsmodellek szemrevételezésekor szinte elmaradhatatlan kellék legalább egy, de inkább két ventilátor, ami megakadályozza, hogy a VGA-nk addig melegedjen, hogy tojást lehessen sütni rajta. Sokakban viszont felmerül az igény az ezeknél kevésbé zajos hűtési megoldásokra.

Az Arctic Cooling pontosan erre a célra találta ki az Accelero S3-as modellt, ami egy elég komoly hűtőbordázatot jelent, amit ráadásul szinte bármilyen videokártyára fel is szerelhetünk. Hogy mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket,azt a PC World alapos tesztjéből megtudhatjátok.

Ti milyen hűtést használtok? Van olyan termék, amit szívesen ajánlanátok egymásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)