Hirdetés

PC-re és PlayStation 5-re is megjelenhet az Until Dawn

|

Egy megbízható szivárogtató szerint nem csak filmadaptációval készül a Sony, hanem új platformokat is meghódítana a Supermassive Games horrorjátékával.

Hirdetés

Napjaink egyik legismertebb horrorspecialista stúdiója nem más, mint a The Dark Pictures Anthology széria és The Quarry mögött álló Supermassive Games. A brit formáció az imént említett antológiasorozat következő felvonásán túl olyan projekteken dolgozik jelenleg, mint a Little Nightmares 3, valamint a Dead by Daylight univerzumába helyezett The Casting of Frank Stone.

A rémisztgetéshez vezető útra még a PlayStation 3 idején lépett, ugyanis első horrorjátéka, az Until Dawn eredetileg olyan alkotásnak készült, ami kiaknázta volna a Move vezérlők lehetőségeit. A 2010-ben kezdődött fejlesztés azonban addig-addig húzódott, hogy közben elmúlt a mozgásérzékelős dili (a rivális Kinect sem húzta sokáig) és megjelent a jóval izmosabb hardverrel rendelkező PlayStation 4.

Hirdetés

Az áttervezett és az új konzol képességeihez igazított Until Dawnt kimondottan jól fogadta a közönség, pláne azután, hogy kiderült, több egy átlagos tinihorrorba oltott slashernél, amit telepakoltak ismert színészekkel. Gyaníthatóan mindenki megpróbálta úgy teljesíteni a kihívást, hogy közben minél több szereplőt tartson életben, hiszen a játékosok döntésein múlott, hogy kit ragad el a kaszás.

A játék a napokban került ismét reflektorfénybe, miután a Sony beharangozta, hogy filmet csinál belőle David F. Sandberg rendezésében, de könnyen meglehet, hogy egyéb tervei is vannak. Ezekről egy ismert szivárogtató, a Dealabs oldalán aktív billbil-kun súgott, aki szerint 15 napon belül sort kerít a konzolgyártó a PlayStation 5-ős és PC-s verziók bejelentésére. Úgy tudja, hogy már legalább egy éve zajlik a fejlesztés, minek eredményeként az új platformokon jobb teljesítményre és szebb látványra számíthatunk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)