Hirdetés

PC-re is megjelenik a Horizon Forbidden West: Complete Edition

|

A csomag magában foglalja a Burning Shores kiegészítőt is.

Hirdetés

A hónap közepén számoltunk be róla, hogy a szingapúri korhatárbesorolásért felelős bizottság adatbázisának köszönhetően lelepleződött, hogy jön a Horizon Forbidden West: Complete Edition névre keresztelt kiadás, amely nemcsak azért lehet érdekes a rajongók számára, mert egyben tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt PS5-re, hanem azért is, mert egy ismert szivárogtató úgy értesült, hogy a csomag PC-re is meg fog jelenni Steamen és Epic Games Store-on keresztül. 

Titkon reménykedtünk benne, hogy már a legutóbbi State of Play végén bejelenti a Sony az új kiadást és a portot, de a Marvel's Spider-Man 2-vel ellentétben ez nem fért bele az időbe. 

Hirdetés

A Sony nem csapott nagy felhajtást, csak simán bejelentette a Horizon Forbidden West: Complete Edition érkezését PC-re (Steam, Epic Games Store) és PlayStation 5-re, ráadásul utóbbi platformra a csomagra már október 6-án megérkezik. Ami a PC-s változatot illeti, arra sajnos 2024 elejéig várnunk kell, viszont az legalább biztató, hogy a Nixxes Software felel a portolásért (ők szállították le a Horizon Zero Dawn, a Marvel's Spider-Man, a Mavel's Spider-Man: Miles Morales és legutóbb a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s verzióit is). 

A Complete Edition valóban tartalmazni fogja az alapjáték mellett a Burning Shores kiegészítőt, valamint számos extrát is: a digitális soundtracket, a digitális art bookot, a Horizon Zero Dawn Vol. 1. The Sunhawk digitális képregényt, néhány új cuccot a fotómódhoz és pár bónusztárgyat, amiket a sztori során lehet majd feloldani (öltözékeket, fegyvereket és egyebeket). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)