Hirdetés

Peacemaker is felbukkan Quan-Chi Mortal Kombat 1-es előzetesében

|

A hétvége során a Mortal Kombat 1 következőnek csatlakozó karaktere, Quan-Chi is kapott egy előzetest.

Hirdetés

Bár Quan-Chi fontos szerephez jutott a Mortal Kombat 1 történetében, egyelőre nem irányíthatjuk őt, amikor csak szeretnénk, nem kapott helyet a választható karakterek között. Hamarosan viszont csatlakozik hozzájuk, és most egy a brazil CCXP során kiadott előzetesben láthatjuk, milyen trükkökkel fog elbánni ellenfeleivel.

Quan-Chit a Premium Edition és a Kombat Pack tulajdonosai már december 14-étől táncba vihetik, mindenki másnak pedig december 21-én válik elérhetővé. Vele együtt bemutatkozott egy új kameo karakter is, Khameleon, ő viszont csak januárban csatlakozik majd

Hirdetés

A trailer végére jutott egy váratlan meglepetés: egy rövid párbeszéd Peacemakerrel, aki a következő DLC-s karakter lesz, még Ermac, Homelander és Takeda előtt. Kameóként egyébként Janet Cage, Ferra és Mavado érkeznek még valamikor, Tremor pedig már elérhető.

A Mortal Kombat 1 Kombat Pack 13 990 Ft-ba kerül, a fent felsoroltakon kívül Omni-Mant adja még, aki már külön is elérhető 2780 Ft-ért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)