Hirdetés

Te vagy a legnagyobb gamer? Most összemérheted a tudásod bárkivel!

|

Mindent tudsz a videojátékokról? Összemérnéd tudásod a barátaiddal, vagy feltornásznád magad a ranglisták élére? Akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Hirdetés

Akik járnak a GameNightokra vagy PlayIT-ekre, azok bizonyára tudják, hogy imádjuk a kvízeket. Természetesen a következő GameNighton is lesz egy, de nem kell egy egész hónapot várni, hogy próbára tedd a tudásod.

Nemrég indult világhódító útjára a Penge.hu, az ország egyik legizgalmasabb kvízekkel foglalkozó oldala, ahol rengeteg témakörből választhattok. A szokásos történelem-irodalom-sport-vallás mellett van Star Wars, Dumakvíz meg még ki tudja hány opció, de ami a legjobb, hogy mostantól egy külön GameStar témakör is várja a videojátékok szerelmeseit. Elég addiktív cucc, legyen elég annyi, hogy a céges karácsony egy jelentős részén egymást hívtuk ki mindenféle témakörben.

A legjobb AAA játékoktól a konzoltörténelmen át az indie csodákig mindenféle kérdéseket összegyűjtöttünk, így mindenki megmutathatja, mekkora gamer is valójában. Játszhattok a barátaitok vagy ismeretlenek ellen, a kérdéseket pedig igyekszünk folyamatosan megújítani, így érdemes rendszeresen visszanézni, ha próbára akarjátok tenni a tudásotokat!

Induljon a játék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)