Hirdetés

Pénteken Guitar Hero World Tour verseny!

|

December végéhez közeledve nem csak az újévnek örülhetünk, hanem egy fergeteges Guitar Hero World Tour versenynek is!

Hirdetés

Ugye nem feledkeztetek meg az Activision és a BSC Kft közreműködésében megrendezésre kerülő Guitar Hero World Tour versenyről, mely december tizenkilencedikén esedékes a Mammutban?A bevásárlóközpontban fellelhető Saturn áruházban felállított Guitar Hero World Tour színpadon egész nap próbára tehetitek tudásotokat, azonban érdemes sietni, mivel tömegesen jelentkeznek a versenyzők! A szervezők nyilvánosságra hozták a versenyszabályzatot, melyet mindenki figyelmesen olvasson végig. A saját és társai, valamint Majka érdekében. Minden fontos információt megtaláltok előző hírünkben, mielőtt nekiugranátok a szabályzatnak tekintsétek meg a kedvcsinálót Heidi Klum főszereplésével:



Megkezdődött a csapatok jelentkezése az egyre inkább túlzsúfoltnak ígérkező Guitar Hero World Tour versenyre. Ne feledjétek, azok a csapatok sincsenek kizárva a részvételből, akik későn kapnak észbe, a helyszínen lévő hostess lányoknál egész nap lehet jelentkezni. 

Néhány szó a játékszabályokról. Tudjuk jól, hogy sokan szeretnének egész nap a színpadon lenni, de erre idő hiányában sajnos nincs lehetőség. Minden csapatnak két számot kell előadni. Az egyik teljesen szabadon választott, itt nincs semmiféle megkötés. A második számot a zsűri választja ki, azt kell előadnotok. Összeválogattunk egy 10-es listát, a szerintünk legütősebb számokból, ezek közül bármelyiket kiválaszthatja a zsűri, szóval nem árt felkészülni. Az elődöntők után a legjobb három csapatnak lehetősége lesz még egy számot lejátszani, ez lesz a döntő, ez alapján hirdetünk győztest.  A zsűri döntése szubjektív, ezt a versenyzőknek is el kell fogadniuk. Reklamációnak helye nincs! A csapatok játékbeli tudása ugyanakkora súllyal esik latba, mint a banda külső megjelenése és a színpadon előadott koreográfiája. Kaptunk olyan visszajelzéseket a már regisztrált csapatoktól, hogy valami igazán őrült dolgot terveznek a színpadon, kíváncsian várjuk mi lesz az. A moderálásban és a versenyek lebonyolításában Majka lesz a segítségünkre, aki köztudottan nagy játékos, sikeres zenei múlttal rendelkezik és, örömmel tett eleget felkérésünknek, sőt még azt is elvállalta, hogy tagja lesz a zsűrinek. Bővebb információkat a www.bsc.hu/ghwt weboldalon találtok.


A zsűri által kiválasztott zene lista:

BILLY IDOL - REBEL YELL

Jimmy Eat World - The Middle Nu

LINKIN PARK - WHAT I'VE DONE

Tokyo Hotel - Moonsoon

MICHAEL JACKSON - BEAT IT

Jon Bon Jovi - Livin on a Prayer!

NIRVANA - ABOUT A GIRL

The Guess Who - American Woman

SURVIVOR - EYE OF THE TIGER

Ozzy Osbourne - Crazy Tarin 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)