Hirdetés

Penumbra kollekció Halloweenre

|

A Halloween ugyan nem magyar ünnep, ám mi játékosok is profitálunk belőle. Szinte minden fejlesztő készül valamivel az ünnepre.

Hirdetés

A Frictional Games például egy Penumbra csomaggal lepi meg a rajongókat. A pakk mindhárom Penumbra epizódot tartalmazza, név szerint az Overturet, a Black Plague-t, és a leginkább fejtörőkre alapozó utolsó részt, a Requiemet. A kis fejlesztőcsapat döbbenetes játékot tett le az asztalra. Mikor az első rész megjelent nem csak a játékosok, de a kritikusok is lemerevedtek - ki a félelemtől, ki a sokktól, hogy egy szinte garázsprojekt ilyen profi legyen. A nagyszerűen eltalált fizikai motor itt nem csak azért lett leprogramozva, hogy az egyszeri játékos látványosan dobozokat dobálhasson, hanem szerves részét képezi a játéknak - azaz néha csak Newton mester segítségével juthatunk tovább, vagy intézhetünk el egy durvább dögöt. Aki nem próbálta még ki, annak kötelező, aki pedig esetleg nem rendelkezik minden résszel, itt a nagyszerű alkalom, hogy egyben megszerezze mindhármat.

penumbra2nz.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)