Hirdetés

Penumbra: Requiem - még egy kis borzongás

|

Requiem címen kiegészítővel bővül az utóbbi idők legjobb horrorjátéka, a Frictional Games által hegesztett Penumbra.

Hirdetés

Az alig néhány lelkes tagot számláló Frictional Games csapata az utóbbi évek egyik legjobb horrorjátékát tette le az asztalra. A Penumbra Overture és Black Plague nemcsak kiváló atmoszférájának köszönhetően lett nagy siker, a hangulaton sokat dobtak a valós fizikai ismereteket igénylő fejtörők is. A fejlesztők úgy érezték, van még néhány ötlet a tarsolyukban, ezeket pedig a triógia lezárásának szánt Penumbra: Requiem keretein belül kívánják felhasználni. A különleges történet folytatódik, visszatérnek rég elveszettnek hitt barátok, ám egyetlen pillanatig sem érezhetjük majd biztonságban az életünk. A Paradox Interactive támogatásával készülő kiegészítő megjelenési dátuma még ismeretlen, annyi azonban már most bizonyos, hogy csakis interneten keresztül lehet majd megvásárolni.

 

 

penumbra.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)