Hirdetés

Per készülődik a Microsoft ellen

|

A legutóbbi Xbox Live banhullám úgy látszik nem csak a pimasz kalózokat érintette.

Hirdetés

Erre utal legalábbis az a kezdeményezés, melynek eredménye egy Microsoft elleni nagy per lehet. Adatgyűjtés folyik, ahol a magukat átvertnek érző emberek elmesélhetik, hogyan is tolt ki velük a Microsoft - termlszetesen jogtalanul.

A konzolokon ugyan létezik kalózkodás, ám korántsem akkora arányban, mint a jó öreg PC-n. Lebukni is sokkal könnyebb, és a következmények is súlyosabbak. Aki példáuk éves Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezve piszkálgatta konzolját, bizony pórul járt. A per megindításhoz persze sok ember összefogása kell, de sajnos mi ebben nem vehetünk részt, hiszen nálunk hivatalosan nincs is Live....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)