Hirdetés

Percek alatt el lehet jutni a Baldur's Gate 3 legvégéig, csak sokat kell hozzá ugrálni

|

Videón láthatjuk, ahogy egy játékos átsuhan a Baldur's Gate 3 világán, és eljut a számos befejezés közül az egyikig.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 fejlesztői készültek egy alternatív befejezéssel azoknak, akik küzdelem helyett inkább a behódolást választják, de nem csak ehhez a lezáráshoz lehet tíz perc alatt eljutni.

Egy Mae nevű játékos tartja jelenleg a játék Any% speedrun rekordját 10:03-as idővel, és ahhoz, hogy ezt elérje, hibák kihasználása mellett szüksége volt az ugrándozás kimaxolására is - meg arra, hogy a közösség rájöjjön, 50 órányi tartalom megismerését hogyan lehet megkerülni.

Hirdetés

A titok kulcsa Gale Enhance Leap képessége, aminek hatékonysága a Strength-értéktől függ, amit 17-re húzva már egész szép távokat lehet szökellve megtenni. Kell még hozzá Shadowheart Sanctuary varázslata is, ami az ellenfeleket tartja távol, és a Misty Step, amivel bossharcokat lehet elkerülni. 

Annyi az igazsághoz még hozzátartozik, hogy itt a 2. felvonás (Act 2) végén zárul a történet, a 3. felvonás teljesen kimarad, de ez is egy hivatalos befejezésnek számít.

Ti hány óránál (vagy percnél) jártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)