Hirdetés

Persona 5 - a domain már megvan

|

Az Atlus anyacége, az Index Corporation végre valahára beregisztrálta a Persona 5 domainjét. De vajon ez mit jelent?

Hirdetés

A Persona 5-re az RPG sorozat 2009-es része óta várunk remegő térdekkel, de most úgy néz ki, hogy nincs is olyan messze a bejelentés.

A persona5.jp domaint június végén lefoglalta az Index Corporation és ahogy az ilyenkor lenni szokott, meg is indult az idegőrlő spekulálgatás. Azt már túl régóta tudjuk, hogy a Persona 5-öt tervezi az Atlus, viszont most már jó okunk van azt remélni, hogy a szemptemberi Tokyo Game Show-n be is bejelentik a várva várt játékot.

Ugyanakkor viszont felmerült az a lehetőség is, hogy a domain bejegyzése - amit már évekkel ezelőtt meg kellett volna tenni - csak annyit hivatott elérni, hogy az Index Coporation befektetői ne pártoljanak el az utóbbi időben komoly anyagi problémákkal küzdő cégtől. Az amerikai és a japán Atlus anyacége hivatalosan bejelentette, hogy a fennálló likviditási problémák nem befolyásolják az érkező játékokat, de ezt már a THQ-tól is hallottuk, aztán látjátok mi lett belőle.

A Persona 5 várhatóan ugyanazokra az egyedi elemekre épít majd, mint a zsenális, sok spin-offot látott sorozat korábbi részei. Nappal egy átlagos iskolás életét éljük, viszont este egy egész más világban harcolunk halálos veszélyek ellen.

Szerintetek lesz idén Persona 5 bejelentés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)