Hirdetés

Persona 5 - megvan az európai megjelenés napja is

|

Japánban már csak bő egy hónap választja el a rajongókat a Persona 5 megjelenésétől, nyugaton viszont még várnunk kell néhány hónapot. Amint nemrég kiderült, az európai megjelenés egybeesik majd a korábban leleplezett amerikai dátummal.

Hirdetés

A Deep Silver nemrég jelentette be, hogy több japán játékot, köztük a sokak által várt Persona 5-öt is elhozzák az európai piacra. Akkor még nem tudtak megjelenési dátummal szolgálni az Atlus új alkotása kapcsán, de nemrég erre is fény derült.

A kiadó elmondása szerint az európai rajt egybeesik majd az amerikai megjelenéssel, tehát 2017. február 14-éig kell várnunk, ami azt jelenti, hogy közel nyolc év várakozás után érkezik új számozott epizód. A Persona 5 kiadója persze a Valentin-napi témát is meglovagolja, ha már ezt választották a megjelenés idejének, a különleges kiadást ugyanis Take Your Heart Special Editionnek keresztelték el. Ebben egy 64 oldalas művészeti album mellett egy különleges fémtokot, egy zenei CD-t, egy iskolatáskát és egy 10 centis Morgana plüssfigurát találunk majd.

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)