Hirdetés

Nyugaton is megjelennek az új Persona-játékok

|

Az Atlus bejelentette, hogy négy Persona érkezik a nyugati piacra, köztük a Persona 5 is. Utóbbival kapcsolatban van egy rossz hírünk is.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy az Atlusnál több Persona-játék készül, ám eddig csupán a japán megjelenésük volt hivatalos. Most megerősítették, hogy nyugaton is megjelennek a Persona 4 spin-offjai, ahogy a Persona 5 is, és egy kivételével mindegyikhez érkezett egy angol trailer is.

A Persona Q: Shadow of the Labirynth során a Persona 3 és 4 karakterei is feltűnnek, a korábbi játékokhoz képest ebben a Nintendo 3DS-re megjelenő részben sokkal nagyobb hangsúly kerül a dungeonökben játszódó részekre, és kisebb a karakterek közötti kapcsolatok kiépítésére.

Mégsem ez lesz a megszokott JRPG műfajtól leginkább eltérő a fejlesztés alatt lévő címek közül, tiszteletét teszi nyugaton is a PlayStation Vita platformon Persona 4: Dancing All night, amiben, ahogy a cím is sugallja, egy ritmusjátékot tisztelhetünk, és a sztori szerint ellenségeinket tánccal győzhetjük le. De lefordítják angolra a Persona 4 Arena Ultimaxot is, ami a negyedik rész történetének befejező része, és lényegében egy verekedős játék.

A végére maradt a legfontosabb, viszont a leginkább kiábrándító hír is: a Persona 5 megjelenése is immár biztos nyugaton, ám a PS3-exkluzív folytatás a japán verzióval ellentétben idén már nem jelenik meg, a trailer végén egy 2015-ös rajtra kapunk ígéretet.

Ti melyiket várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)