Hirdetés

Megjött a Persona 5 Royal intró videója

|

Az Atlus a bővített verzióban sem fogta vissza magát. Ennél színesebb intrót is régen láttunk.

Hirdetés

Kedves Persona rajongó sorstársaim, kemény hónapok elé nézünk. Október 31-én megjelenik a Persona 5 Royal japán verziója, nekünk pedig 2020. első feléig kell várnunk majd az angol kiadásra. Valószínűleg ez az egyik utolsó spoiler-mentes anyag, amit nyugodt szívvel megnézhetünk.

Hirdetés

A Persona 5 egyik legerősebb része az utánozhatatlan stílusa volt. A menük, az animációk és a teljes vizuális koncepció azonnal magával ragadt minket. A Persona 5 Royal sem fogta vissza magát, ez már az intróból is tisztán látszik.

A játék a Persona 5 bővített kiadása lesz átdolgozott sztorival, rengeteg új tartalommal, új és visszatérő karakterekkel, valamint rengeteg extra játékidővel, ami meglehetősen ijesztően hangzik, ha eszünkbe jut, hogy az alapjáték is már vagy 120 órás volt. Szóval egy darabig megint hanyagolni fogjuk az úgynevezett életet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)