Hirdetés

Persze, ez nem DLC: a Call of Duty: Modern Warfare 3 a Modern Warfare 2 lemezt kéri

|

Az Activision nem izzadt sokat azért, hogy az emberek ne egy MW2 DLC-ként gondoljanak az új epizódra.

Hirdetés

A 2022-es év végén különböző jelentések utaltak arra, hogy az Activision nem tervezett teljes értékű Call of Duty megjelenést 2023-ra. A Modern Warfare 3-at eredetileg egy nagyobb kiegészítőként akarták leszállítani, de aztán valahol a fejlesztési folyamat közepén valaki meggondolta magát, feltehetően a több pénz reményében.

A játékból így - mondjuk úgy - teljes értékű megjelenés lett, aminek köszönhetően idén is kapunk egy rendes Call of Duty epizódot. Ezt csak emlékeztetőként hozzuk fel, hogy kontextusba helyezhessünk egy nagyon fura bugot.

Az előrendelők ugyanis már nekiugorhatnak a Modern Warfare 3 kampányának, de egyeseket egy hiba megakasztott. A felbukkanó értesítés azt kérte a játék PlayStation 5-ös tulajdonosaitól, hogy helyezzék be a Modern Warfare 2 lemezét a konzol olvasójába a futtatás folytatásához. Különös kérés ez, amikor egy teljesen új, különálló játékélményről beszélünk. Ugye arról beszélünk, Activision?

Hirdetés

Ha erre a kérdésre nem is küldtek választ, a felmerülő bugot gyorsan elkezdték orvosolni. Egy szóval sem említették a hibaüzenet kiírását, de biztosítottak mindenkit, hogy mostanra helyretették "a lemezszükséglet problémát".

A fenti események, és a tény, miszerint a Steam achievement rendszere Modern Warfare 2 DLC kategória alá sorolta az MW3 achievementjeit nem segítenek az új rész önálló játékként való megítélésében. Régi közhely az, hogy minden CoD ugyanaz, csak a csomagolás változik, de ennyire talán még sosem volt igaz ez az állítás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)