Hirdetés

Persze, hogy már a bétával rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

A sorozat egyik részének bétáját sem töltötték le annyian, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War szabadon kipróbálható verzióját.

Hirdetés

A Call of Duty sorozat kapcsán szeretnek a készítők minden egyes csúccsal és rekorddal dicsekedni, amit elérnek, a Black Ops Cold War pedig már a megjelenése előtt okot adott nekik erre. A múlt hétvégén elindított és időközben meghosszabbított nyílt béta népszerűsége ugyanis túlszárnyalta a széria minden korábbi epizódját.

Hirdetés

A hivatalos CoD Twitter-fiók örömmel újságolta, hogy a legutóbbi - egyébként platformok közötti játékot is támogató - nyílt béta kliensét töltötték le a franchise minden tesztverziója közül a legtöbbször. A résztvevők közül (pontos számot nem adtak meg az alkotók) persze nem tudni, hogy mennyien veszik majd meg a játékot, így még nem garantált, hogy a Modern Warfare tavalyi megjelenési csúcsát sikerül túlszárnyalni. Bár az Activision munkatársait nem féltjük, biztosan találnak majd valamilyen számadatot a launch környékén, ami rekordot jelent.

Addig persze van még min dolgoznia a Treyarch csapatának, például a csalás elleni védelem beépítése biztosan fontos lépés lesz, ugyanis már a hétvégén többeknek megkeserítették a lövöldözés élményét a különböző hackeket használó játékosok. Kérdés továbbá a megjelenés kapcsán, hogy a fizetős Call of Duty: Black Ops Cold Warnak mennyire jelent majd konkurenciát a franchise-on belüli ingyenes battle royale mód, a Warzone, vagy annak egy esetleges utódja.

Ti próbáltátok a bétát? Ha igen, mik voltak a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)