Hirdetés

Pert indít xQc, hogy visszaszerezze exbarátnőjétől a McLarenjét

|

Továbbra sem csillapodik a streamer és a volt párja között kialakult feszültség.

Hirdetés

Már kezdtük azt hinni, hogy tényleg véget ér a huzavona, azonban nagyon úgy néz ki, hogy a híres-neves streamer, Felix "xQc" Lengyel, aki eredetileg még 2021 augusztusában szakított barátnőjével, Samantha "Adept" Lopezzel, továbbra sem tágít. Míg az első szakításuk után nem sokkal újra összejött a páros, a "végső" szétválásukra 2022 végén került sor, amit nem mellesleg 125 ezer ember követett élőben.

A dolgok ezt követően gyorsultak fel igazán: súlyos vádak, bírósági dokumentumok  és megkérdőjelezhető állítások tömkelege bonyolította a szálakat, míg végül 2023 júniusában Adept távoltartási végzést kért, ugyanis azt állította, xQc erőszaknak minősülő magatartást tanúsított iránta. A bírósági végzések között, ha minden igaz, még egy olyan is szerepelt, ami megtiltotta a streamernek, hogy a Twitchen vagy bármely más közösségi platformon információkat osszon meg az ügyről.

Úgyhogy jó ideje a szóbeszéd tárgyát képezi a páros körül kialakult hajcihő, amire most éppen xQc tett rá egy lapáttal. Mint kiderült, a streamer ugyanis most újból jogi útra terelné a dolgokat, történetesen azért, hogy visszaszerezze a 300 ezer dolláros McLarenjét, ami éppen a volt barátnőjénél tanyázik, már ha ő még nem adta el.

Hirdetés

Az exe a szóban forgó McLaren 720s Spidert egyébként azért kaparinthatta meg anno, mert a történtek időpontjában xQc nem rendelkezett amerikai jogosítvánnyal, kanadai állampolgár volt. És míg ennek ellenére a McLaren tényleg a streamer tulajdonában volt, bizonyos komplikációk miatt végül csak a barátnőjére kellett átruháznia azt.

A mostani ügy egyébként egy Kick stream keretein belül került elő, ahol a streamer teljesen elzárkózott a visszavásárlás gondolatától, elmondta, hogy ez nem lehetséges, jogi útra tereli a dolgokat. Felröppent ugyanis, hogy Adept, a bírósági végzés ellenére, eladta a luxusautót, elsősorban ezen húzta fel magát xQc is.

Persze még nem tudni, hogy mi lesz az ügy lefolyása, de azt már xQc is elmondta, hogy minden bizonnyal elhúzódik majd a jogi eljárás. A per részletei sem kerültek egyelőre nyilvánosságra, Adept sem kommentálta a történteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)