Hirdetés

PES 2013 - bejelentette a Konami

|

Annak ellenére, hogy az utóbbi években a FIFA sorozat jobban teljesít (legalábbis a kasszáknál) sokak kedvence változatlanul a Pro Evolution Soccer sorozat

Hirdetés

Ebben az évben rengeteg újdonsággal jelentkezik majd a PES legújabb verziója, amely a 2013-as számot viseli nevében.

Lássuk ezeket az újdonságokat:

PES Full Controll: A játékosok sokkal nagyobb szabadságot kapnak a labda irányítására. Továbbfejlesztették a labda átvételét. Először a sorozat történetében a játékosok képesek lesznek manuálisan álíltani a lövéseket és passzokat, illetve a háromszögezést. A cselezés sebességét visszavették, hogy realisztikusabb legyen, de az R2 segítségével többféle stílusban is lehet majd irányítani a labdát. 

Játékosok egyénisége: képességeik és tulajdonságaik alapján jobban fel lehet majd ismerni a játékosokat a PES 2013-ban. Viselkedése és teljesítménye alapján minden egyes játékos egyedi és felismerhető lesz, igaz ez a kapusokra is.

ProAktív MI:A PES 2013 mégjobban kiegyensúlyozza a meccseket. A csapatok sokkal szervezettebben védekeznek és támadnak majd és jóval gyorsabban reagálnak a labda elvesztésére vagy megszerzésére. A kapusok képesek lesznek gyorsabban, ileltve messzebbre kidobni a labdát egy-egy gyors kontra indítása esetén. 

A közönség hangulat tovább fejlődik, sokkal jobban reagálnak majd a nézők a mérkőzés történéseire. 

Ezek mellett persze még számos játékmenet-béli újdonság is várható az új PES-től szokás szerint valamikor ősszel PlayStation 3, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 2, PSP, Nintendo 3DS és Wii alá.

A játék arca ez évben a "világ második legjobb labdarúgója", Cristiano Ronaldo lesz. nem véletlenül minősítettem így, hiszen maga a sajtóanyag is így aposztrofálta!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)