Hirdetés

Szavazz: A FIFA 19 vagy a PES 2019 demója tetszett jobban?

|

Megvolt a lehetőség arra, hogy összehasonlíthassátok a két játékot, már csak mesélnetek kell a tapasztalataitokról.

Hirdetés

Immár a Pro Evolution Soccer 2019 és a FIFA 19 demója is elérhető az érdeklődők számára, szóval minden adott, hogy játékvásárlás előtt a saját tapasztalataitok segítsenek meghozni a nagy döntést. 

Hirdetés

Évről évre felmerül a kérdés, hogy az aktuális PES vagy FIFA epizód sikerült-e jobban. Pro és kontra érvek hosszú sorát tudják felsorakoztatni mindkét játék mellett a rajongók. Most a feladatotok kettős lesz, először simán csak bökjetek rá a számotokra legszimpatikusabb válaszra az alábbi szavazáson. Utána viszont, ha kedvetek van hozzá, akkor lent a kommentek között bővebben is fejtsétek ki a véleményeteket, meséljetek arról, hogy a demók alapján miért döntöttetek egyik vagy másik cím mellett. 

Arra viszont nyomatékosan szeretnék kérni mindenkit, hogy tényleg érvelni próbáljatok, ne pedig a másik rajongótábor ízlését kritizálni. Az előbbiből érdekes beszélgetés születhet, az utóbbinak viszont a világon semmi értelme sincs. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)