Hirdetés

PES 2020 - a Konami kárpótolja a játékosokat a frissítés késése miatt

|

Nem a legfrissebb adatokkal rajtolt el a legújabb PES, és az első update is várat magára.

Hirdetés

Aki szeretett volna, az már belekóstolhatott a PES 2020-ba egy kipróbálható verziónak köszönhetően, a rajongók pedig alig várták már, hogy megérkezzen a széria legújabb része, hiszen a Konami a korábbiakhoz képest sokkal több licencet zsebelt be hozzá; például a 2020-as Európa-bajnokságot, a Juventust vagy éppen a Bayern Münchent is megszerezte a kiadó.

Hirdetés

Csakhogy némi homok került a gépezetbe, ugyanis hiába jelent meg a PES 2020 szeptember 10-én, az adatbázist - így például az aktuális átigazolási- és játékosadatokat - frissítő első napos update nem érkezett meg. Emiatt a játékban a régi információk maradtak, vagyis például a Real Madridhoz igazolt Eden Hazardot továbbra is a Chelsea-nél tünteti fel a rendszer, de az időközben a Juventushoz csatlakozott Aaron Ramsey is még az Arsenal színeiben rúgja a virtuális bőrt. 

A Konami elnézést kért a játékosoktól a baki miatt, és kárpótlásként 500 myClub pontot ajánlott fel azoknak, akik szeptember 12. előtt teljesítették a tutorialt. 

A mindent helyrerakó frissítés csütörtökön várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)