Hirdetés

Hiába követeljük, nem fog előbb elkészülni az Elder Scrolls VI

|

Hiába nyaggatják a rajongók folyamatosan a The Elder Scrolls következő része miatt a Bethesdát, a kiadó szerint nem szabad erőltetni a folytatások sorozatgyártását.

Hirdetés

Az utóbbi években kifejezetten aktív lett a kiadó, az id Software, az Arkane, vagy éppen a Machine Games játékainak köszönhetően pedig akkor is van valami újdonságuk, ha a saját stúdiójuk éppen nem készült el semmivel. A kiadó marketingfőnöke, Pete Hines interjúja alapján pedig úgy tűnik, emiatt egy kis kreatív szabadságot is szívesen megengednek a csapataiknak.

Hirdetés

Hines nemrég a GamesRadarnak nyilatkozott és elmondta, néha úgy érzik, akármit is jelentenek be, lesznek olyan rajongók, akik nem lesznek elégedettek. Ezért nem is próbálnak minden elvárásnak megfelelni, mert mások véleményét nem igazán tudják befolyásolni.

"Végső soron megpróbáljuk azt csinálni, ami szerintünk a legjobb a játékainknak, mert igazából ez az egyetlen dolog, amit irányítani tudunk. Próbáltam kicsit elébe menni ennek és az egyik E3 előtt oda is mentem Toddhoz [Howard, a Bethesda Game Studios igazgatója] és mondtam neki, »Mindenki az Elder Scrolls 6-ról fog kérdezni. Segítened kell nekem, ki kell jönnöd és fel kell vázolnod valamilyen tervet és hogy mikor jöhet a játék, hogy az elvárásokat kicsit megfékezzük«"

- mondta Hines.

De végül ezt nem lépték meg és a Game Studios csapatait sem kötelezik, hogy folyamatosan újabb és újabb folytatásokat készítsenek el. Hines elmondása szerint szeretnék, ha egy kicsit kísérletezhetnének az embereik és kipróbálhatnának néhány új ötletet. A Bethesda marketingese úgy gondolja ha nem tenne így senki a játékiparban, olyan kiváló játékokról maradtunk volna le, mint a The Last of Us, vagy a Horizon Zero Dawn, hiszen a Naughty Dogtól csak új Uncharted, a Guerrilla csapatától pedig kizárólag Killzone epizódokat követeltek volna a munkaadóik.

Ti milyen újdonságot látnátok szívesen a Bethesdától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)