Hirdetés

Peter Molyneux Syndicate folytatásról álmodik

|

A franciás neve ellenére ízig-vérig brit dizájner örömmel készítené legendás játékának folytatását. Teljesülhet az álom?

Hirdetés

A shacknews-nak adott interjúból kiderül, hogy Molyneux mester örömmel fújná le az évek során rátelepedett port kedvenc korai sikeréről. Sajnálatos módon egyelőre áthatolhatatlannak tűnő akadályként tornyosul előtt az a tény, hogy egykori munkahelye, a Bullfrog bő egy évtizede került az EA tulajdonába, s ezzel együtt az ott fejlesztett legendás címek (Magic Carpet, Theme Park, Populous, Powermonger, Fusion, Hi-Octane, Gene Wars, Dungeon Keeper, Syndicate, stb.) jogai is. Jelenleg pedig a Microsoft játékrészlegét erősítő Lion Head Studios vezéralakja. Annak ellenére, hogy semmiféle (félhivatalos vagy hivatalos) egyezkedés nem folyik a régi címek felmelegítéséről, nem mond le arról, hogy a Magic Carpet és a Dungeon Keeper mellett kedvencével, a Syindicate-tel kezdjen valamit a rajongók legnagyobb örömére. Az EA által Nintendo DS-re készülő Populous-szal kapcsolatban kijelentette, hogy az égadta világon semmi köze hozzá, s még csak nem is látott belőle semmit.

Syndicate (1993)

syndicate01.jpg


Az 1993-as Syndicate és annak három évvel későbbi folytatása a Syndicate Wars, melyekben globális befolyással bíró iparvállalatok közül kellett kiválasztanuk a rokonszenves munkáltatót, majd egy négy fős kiborg ügynökökből álló csapattal járkálhattunk fel, s alá erős cyberpunk stílusjegyeket felmutató városokban. Célzott likvidálás, VIP személy eszkortálása, fogolyszabadítás, civilek és tudósok "meggyőzése" és egyéb változatos küldetések alkották a játék gerincét. Az elfoglalt területek adóiból befolyó pénzt kiborgjaink fejlesztésére fordíthattuk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)