Hirdetés

Phantasy Star Online 2 - jövőre már a zsebedben is hordhatod

|

A PS Vita is megkapja a maga free-to-play MMORPG címeit, köztük a PSO legutóbbi részével, ami a nagy képernyőkön már bizonyított!

Hirdetés

Két előzetes is érkezett a Japánban már megjelent MMO kézi konzolos változatáról, ami a hivatalos oldal szerint 2013. február 28-ától lesz játszható. Bár láttunk már nem egy „túl szép” előzetest, a következő képsorokból nagyon úgy tűnik, hogy túl sok faragást nem kellett végrehajtani a játékon, ahhoz, hogy a PS Vita is hozhassa azt a játékélményt, amit a PC-s nagy testvér.

A fenti megjelenési dátum természetesen csak a Japánban elérhető kiadásra vonatkozik, viszont azt is tudjuk, hogy nemsokára már Európában is játszható lesz a játék nagy képernyős változata, így nem lenne meglepő, ha rövidesen a Phantasy Star Online 2 Vita változatának helyi kiadását is bejelentené a Sega.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)