Hirdetés

Phantom Dust - új gameplay videó a törölt rebootról

|

Úgy tűnik, hogy a tragikus sorsra jutott Phantom Dust rebootról is érkeznek még új információk. Most éppen egy kis gameplay, hogy fájjon a szív.

Hirdetés

A játékvilág nem hagyja nyugodni az utóbbi időben méltatlanul szőnyeg alá söpört címeket. Nemrég a BioWare Shadow Realms játékáról került elő új anyag, most a Microsoft egyik bizonytalan sorsú projektje, a Phantom Dust került a játékosközönség szemei elé egy háromperces videó formájában. 

Eredetileg a Darkside Games kezei között készülgetett az új Phantom Dust, de miután ők kénytelenek voltak leköszönni, a Microsoft magához vette a játékot, és váltig állították, hogy ők bizony nem mondanak le a reboot lehetőségéről. Az Xbox One exkluzív Phantom Dust újragondolásról most egy volt Darkside csapattag szivárogtatott ki egy videót, amit lentebb megtekinthettek. 


۞ by AGB-Leaks

 A videó két játékos csatáját mutatja be, amit a Darkside Games prezentált a Microsoftnak nem sokkal a bezárásuk előtt (milyen jó kis prezi lehetett ez). Mivel semmilyen új információ nincs a Phantom Dustról, ezért nyugodtan feltételezhetjük azt is, hogy a Microsoft jegelte a projektet. A videót nézve sajnáljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)