Hirdetés

A Twitch nem tűri Phantoml0rd pereskedését

|

A vállalat nyilatkozata szerint helyesen kezelték a helyzetet, ráadásul kártérítést is követelnek a streamertől.

Hirdetés

Néhány hónapja történt az, hogy James "Phantoml0rd" Varga úgy döntött, hogy beperli a Twitchet, ám egészen idáig az oldal egyáltalán nem kommentálta a dolgot. Most viszont megérkezett a hivatalos válasz, és a jelek szerint egyáltalán nem ért egyet egymással a két fél.

Hirdetés

A Twitch nemrég beszállt a jogi hercehurcába, és azt nyilatkozta, hogy megfelelően lett kezelve a streamer kitiltása, ugyanis az illegális tevékenységek népszerűsítésére vonatkozó szabály már akkor is létezett, amikor Phantoml0rd aláírta a szerződését. Egyébként a vállalat szerint korábban a streamer értesítve lett, valamint büntetést is kapott, amiért megszegte a szabályokat.

Emellett a Twitch kártérítést is követel a videóstól, mert az ártott a cégnek, illetve az oldalon lévő felhasználóknak is.

Kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik ez a történet. Szerintetek melyik félnek lehet igaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)