Hirdetés

Eldurvult a konzolosok közti ellenségeskedés

|

Phil Spencer szerint a különböző konzolok iránt rajongók egymással szemben gyakran esnek túlzásba, ez a viselkedés már nem elfogadható.

Hirdetés

Phil Spencer, a Microsoft Xboxos vezetője szerint az ellentétek a különböző konzolok rajongótáborai között már túlzottan nagy méreteket öltöttek. Szerinte ez a fajta viselkedés nem egészséges, sőt, Phil személy szerint gratulált a Sony új konzoljának sikereihez, és elismerte a cég eddigi eredményeit.

“Úgy tűnik, hogy mindkét konzolnak megvan a saját természetes tábora, és ezek között egy…leginkább ‘egészségtelen ellenszenvként’ jellemezhető viselkedés figyelhető meg. A versengés természetesen érthető, de az maradjon a játékpiacon. Rettentően tisztelem a srácokat a Sonynál, nem semmi, hogy milyen franchiset építettek fel. Ugyanez a véleményem a Nintendo és a Valve csapatáról is…végül is, mi mindannyian ugyanazt szeretnénk: a szórakoztatás egy tökéletesebb formáját akarjuk létrehozni. Imádom a rajongóinkat, de az, hogy az ember Xbox fan, az még nem jelenti azt, hogy ne szerethetne más konzolt is, azt pedig végképp nem, hogy a többi konzol ősellenségévé válik. Nekem van PlayStation 4-em. Több játékkal is játszom rajta. Ugyanez a helyzet a Wii U-val. Seregnyi tapasztalattal lettem gazdagabb általuk.” Az alábbi videóban részletesebben is hallhattok Spencer véleményéről.

)

Mindent összevetve, azért ennek a versengésnek köszönhetően a piac és a játékosok is nyernek azért valamit, hiszen a PS4 és az Xbox One is megmutatta a világnak, hogy a konzolokra még mindig érdemes odafigyelni a játékvilágban.

“Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a játékvilágnak ez nem jelentett különösebb problémát. Ha csak azt nézzük, hogy a két új konzol mit alkotott eddig, már azzal is látszik, hogy egy hihetetlen évet kezdtünk meg, valószínű az elmúlt idők egyik legjobbját” - tette hozzá Spencer, akinek korrekt szónoklata előtt kalapot emelünk, mióta mondjuk már, hogy nem számít, hogy min játszunk, csak játszhassunk.

Ti mit szóltok Spencer véleményéhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)